kitap.kuraldisi.com

Beyninizi Kullanma Kılavuzu

%30

İnsanı diğer canlılardan farklılaştıran ve üstün kılan organın beynimiz olduğu söylenir ama onu oldukça az ve sınırlı kullandığımız da ileri sürülür. İşte David Farrow bu organımızı daha çok, daha iyi ve etkin kullanmak için bir kılavuz hazırlamış.

Çocukluğunda DEHB’li, yani Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu’ndan mustarip ve disleksi olan Farrow yetişkinliğinde hafıza konusunda birçok Guiness Dünya Rekoru kırmış. Artık bu konuda atölye çalışmaları yapan Farrow hafızayı güçlendirmenin, odaklanmanın ve duygularımızı yönetmenin yollarını gösteriyor. Her bölümde kolayca yapılabilir egzersizler önermeyi de ihmal etmiyor.

Öğreneceğiniz şeyler arasında şunlar var:

• Herkesten sekiz kat daha hızlı öğrenmek

• Herhangi miktardaki bir bilgiyi akılda tutmak

• İstediğiniz zaman mükemmel bir şekilde odaklanmak

• Hızlı okumak

• Kendini sabote etmeye son vermek

• Sağlıksız yeme arzusunu durdurmak

• Yaşa bağlı zihinsel gerilemeyle gerçek anlamda savaşmak

• Alışkanlıklarınızı düzenlemek

• Dudak okumak

Aslında her insanın farkında olmadığı ve dolayısıyla kullanmadığı olağanüstü denebilecek yetenekleri vardır; eğer bunlar açığa çıkar ve kullanılmaya başlarsa her insanın hayalleriyle arasındaki mesafe çok kısalır.

Türkçesi: Senem Balaban
Yayın Yönetmeni: Nil Gün
Sayfa Düzeni ve Kapak Tasarımı: Ebru Öner
Sayfa Sayısı: 312
Ebat: 13,5 x 21
ISBN: 978-975-275-636-6
Yayınevi: Kuraldışı
Kategoriler: Bireysel Gelişim

Dave Farrow hafıza kategorisinde iki kez Guinness Dünya Rekoru kırmıştır. Rekortmen unvanını alabilmek için “Farrow Metodu”nu kullanarak 59 destelik iskambil kâğıtlarının sırasını ezberlemiştir. Farrow’un, kendi disleksi ve DEHB’siyle baş etmek için icat ettiği bu metot artık McGill Üniversitesi’nce yürütülmüş bir çift-kör deney tarafından da desteklenmektedir.
Bir uzman olarak Farrow’un yer aldığı 2000’den fazla röportajın arasında The Dr. Oz Show, TODAY, Live with Regis and Kelly, The Steve Harvey Show, Discovery Channel tarafından yapılanlar da bulunmaktadır. Farrow, günümüzde beyne dair keskin kavrayışını halkla ilişkiler ve medya sektöründe kullanmaktadır. Tam kapsamlı hizmet veren ve akılda kalıcı pazarlamacılığıyla bilinen halkla ilişkiler firması Farrow İletişim’in CEO’sudur.

Orijinal fiyat: 338,00₺.Şu andaki fiyat: 236,60₺.

Yazarın Diğer Kitapları

Beyninizi Kullanma Kılavuzu

Orijinal fiyat: 338,00₺.Şu andaki fiyat: 236,60₺.

Benzer İçerikler